Wednesday, December 7, 2011

Wah...baru lagi...

Assalamualaikum w.b.t....

Lama rasanya nak meng update belog ini..........jangan salah sangka...i bukan nyorok tau...tidak sama sekali.....hahaha...napa lah poyo sangat ayat ni,meluat org tengok....kekekekeke......

Tujuan saya meng update belog pada hari ini adalah kerana saya mahu berkongsi rasa gembira di hati ini (sambil menonton citer Upin Ipin,Garang ke Sayang?).......ketika pulang dari tempat kerja tadi...hati ini berbunga2 pergi ke kedai PC World....tujuannya adelah untuk mengkaji kenape laptop ni tak bleh cas......dan akhirnya saya dinasihatkan untuk menukar charger....maka terbanglah Rm di mana nilainya telah menyusutkan lagi kenipisan matawang dalam dompet saya....namun saya gembira kerana kini laptop buleh berfungsi seperti biasa......dan saya bersyukur kerana tidak perlu menukar bateri yg nilainya pasti memaksa saya untuk mengeluarkan llebih byk lagi Rm pd hari ini......

Sekian untuk tatapan.......

Oopss..pada 5 Disember lalu merupakan harijadi sahabat baik saya...Hepi Birthday Isda......satu tarikh yang rasanya tak perlu di remind kan dalam kalendar...insyaallah akan di ingat sentiasa........terima kasih kerana sudi menelefon tempoh hari........lama tk dengar suara dia....(org bz lah katakan).....semoga berbahagia di dunia dan di akhirat juga...semoga persahabatan berkekalan...amin..........ini belog dia klik

p/s:mencari sahabat















1 comment:

  1. terima kasih marina.. lepas nih kena cari soulmate plak..

    ReplyDelete