Sunday, February 28, 2010

Tak Puas Tonton Niyang Rapik

Aku mmg selalu kalah dgn iklan,,,,iklan kanlah aper sajer di tv,,,i'll love it quickly,,,huh!tgk iklan Niyang Rapik kat TV3 pada 26hb aritu......tetibe rasa nak tgk sbb part busung meletup tuh!......dan g layan ngan Fahmie kat Jusco Sbn 2........

show start kul 730 malam....b4 that g shopping barang sikit,,,,takde lah shopping sgt.,,,,,but I mmg suka la g Jusco,,,,sumer benda yg nak ada.....(tau la korang shopping kat tempat2 grand......)kul 7 teman Fahmie main game...(Fahmie adalah anak buah aku darjah 5.....)....main game kereta,,,ntah pape ntah dia main,,,dh byk kali teman dia,,,tp tak nampak pun ada peningkatan,,,kuikui....

7.15 g surau,,,,,,nak maghrib kan,,,,,,,g toilet dulu,,,,,,biler aku kuar toilet,,,tgk Fahmie tak keluar2 lagi,,,,,lama gak tgu,,,,,,,dah dekat 730 aku terus la masuk surau,,,,dgn harapan nak berdoa supaya takde ape2 jadi kat Fahmie,,,mane la tau kena culik ke,,,,dia tu mmg suka main ikut2 org ntah sape2..........after sbhyg about 740....tgk selipar dia ader kt surau lelaki,,,,,,fuh!selamat,,,,,,aku pikir gak nak report cmne kalo dia hilang,,,dah la tak ingat dia pakai baju kaler aper,,,,,kekeke........satu lagi nak jawab ape kat Akak (mak Fahmie) yg mcm singa tuh(pandai2 jek)...5 minit dah tgu,,,,,rupa2 nya si Fahmie tu sebhyg jemaah lah pulak,,,,,,,,,,,,,,,aduiiiiiiii mcm lah dia tak tau aku beli tiket kul bape,,,,,,,,masa aku tanya dia jawab "semua org kat dalam tu sbhyg jemaah"......alahai baiknya org2 kat dalam tu.....ooopppps sbhyg jemaah kat byk pahala,,,,,tak puas ati pulak,,,,ohh yg pasal kat toilet tu rupanya dia sakit perut,,,,amboiiii time main game td tak sakit pulak,,,,,

akhirnya masuk panggung dah kat part Fizz Fairuz curik kerabit (flashback)...part busung dah terlepas,,,,,,adehhhhh.........nasib baik cerita ok,,,,,tak la seram sgt,,,kelakar ader la.....but mmg tak suka cerita yg berat2 sgt.........majoriti pelakon adelah lelaki,,,,hensem2 semuanya......kekeke....boleh la bg markah 7 over 10......byk tak??

huh,,,teringin nak tgk teater....lama dah teringin,,,,biler agaknya tercapai,,,,,

1 comment:

  1. best tak??cerita la lebih lanjut...nak tahu gak

    ReplyDelete